7-tjedni online master tečaj s Dr Joeom Dispenzom

s hrvatskom sinkronizacijom i hrvatskim titlovima!

Postanite kreator svoje stvarnosti i počnite ostvarivati svoje snove sada.

Krenuli smo 26.08.! Posebna ponuda dostupna još samo:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

U ovom 7-tjednom master tečaju korak po korak naučite znanstveno utemeljen postupak rada sa svojim mislima, emocijama i energijama kako biste stvorili potpuno novu stvarnost i život koji zaista želite.

U ranijem tečaju naučili ste o snazi svojih misli i emocija pri stvaranju vlastite stvarnosti … želite li sada iskoristiti to znanje da biste dosegli potpuno drugačiju razinu života?

Ako ste spremni stvoriti novu budućnost, nadići svoje emocionalne ovisnosti i negativna emocionalna stanja postojanja kako biste iscijelili svoje zdravlje i magnetizirali sve što želite u svom životu, tečaj “Skroji svoju sudbinu” pravo je mjesto da otkrijete čega ste sve sposobni u ovom životu!

Samo za kratko vrijeme, …

dostupno po 349€ 

umjesto redovnih

699.00 €

…ostvarite neograničen pristup materijalima!

Možete platiti i u 3 ili 7 mjesečnih obroka

Ovaj programa u 7 koraka nudi vam detaljne upute o​:

Mnogo praktičnih alata koji vam omogućuju da učinkovito promijenite svoj život i održite um i tijelo zdravima.

Ključeve koji otključavaju tajne života u protoku i postavke za novu budućnost.

Upute za povezivanje s višim energijama za pristupanje novim potencijalnim stvarnostima i stvaranje nove budućnosti.

Sadržaj ovog tečaja bio je rezerviran samo za polaznike naprednih radionica Dr Joea Dispenze. Sada ovom znanju možete pristupiti i vi – online!​

Dr Joe Dispenza dijeli mnogo istinitih priča i slučaja običnih ljudi, baš poput vas, koji su postigli čudesne stvari poput izlječenja od fizičke i emocionalne boli, neizlječivih ili misterioznih bolesti. Poslušajte nadahnjujuće poruke običnih ljudi koji rade izvanredne stvari koristeći najnovije tehnike i vježbe koje im je Dr Joe prenio na svojim radionicama i seminarima. I vi možete iskusiti iste rezultate ako redovito primjenjujete ove znanstveno utemeljene metode.

“Skroji svoju sudbinu!” – 7 koraka do novog života

U ovom uzbudljivom online tečaju “Skroji svoju sudbinu” autor bestselera New York Timesa Dr Joe Dispenza naučit će vas svojstvenoj moći promjene na svakoj razini života, počevši od staničnog nivoa pa sve do svrhe vašeg života. Jeste li već upoznati s radom Dr Joea? U tom slučaju neka vas ne iznenadi što je ovaj program znanstveno utemeljen. Dr Joe objašnjava snagu univerzalnih zakona na lako razumljiv način i potkrepljuje ih stvarnim primjerima neobičnih promjena koje su se dogodile pri radu s običnim ljudima tijekom njegovih radionica. U tečaju Dr Joe objašnjava sve: od zakona neuroplastičnosti pa sve do najsitnijih razlika između svijeta materije i energije, te upućuje kako doći do beskonačnog broja dimenzija od kojih svaka sadrži različitu potencijalnu stvarnost. Jednom kada to savladate, jednostavno možete odabrati život u bilo kojoj stvarnosti. Tako je – možete birati svoju sadašnjost i budućnost. Možete izliječiti sve što čeka na iscjeljenje, naći ravnotežu, promijeniti u svom životu sve ono što vam više ne služi i stvoriti stvarnost svojih snova.

Samo za kratko vrijeme, …

dostupno po 349€ 

umjesto redovnih

699.00 €

…ostvarite neograničen pristup materijalima!

Možete platiti i u 3 ili 7 mjesečnih obroka

U online master tečaju u 7 koraka uključena su sljedeća poglavlja:

1 LEKCIJA: UVOD

Dr Joe će vas opremiti za vaše putovanje u kvantno carstvo i uvesti vas u esencijalnu istinu koja je ujedno srž njegovog životnog rada: promjenom načina na koji razmišljate, vi možete promijeniti svoj čitav život.

2. LEKCIJA: UJEDINJENO POLJE

Naučite kako pristupiti neurološkom hardveru koji vam je potreban za interakciju s čudesnim odnosno onime što nazivamo jedinstveno polje. U ovoj revolucionarnoj lekciji Dr Joe detaljno podučava kako razumjeti božanski tok te kako ga koristiti za stvaranje vašeg puta ka željenoj budućnosti.

3. LEKCIJA: PROGRAMIRANJE ENERGETSKIH CENTARA

Vaši energetski centri bitan su dio “anatomije iscjeljenja”. Svaki od njih ima svoju frekvenciju, energiju i kemiju, vlastitu svijest, kao i specifične hormone i žlijezde. Saznajte kako reprogramirati svoje energetske centre!

4. LEKCIJA: RAST IZVAN GRANICA SEBE

U ovoj prosvijetljujućoj lekciji naučit ćete kako se mozak razvija i obrađuje informacije, uključujući emocije i iskustva. Razumijevanje razlike između svjesnog i podsvjesnog uma, zajedno s načinom na koji mozak reagira na stres, stavlja vas u dobru poziciju da preuzmete kontrolu nad svojom budućnošću.

5. LEKCIJA: PROSTOR-VRIJEME I VRIJEME-PROSTOR

U ovoj lekciji prodiremo u uzbudljivo srce kvantne fizike! Zajedno ćemo razvijati model materija- energija i otkrivati nove stvarnosti koje su uvijek bile oko nas, ali kojima sada možemo i pristupiti. Srećom, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, Dr Joe može objasniti čak i teško razumljive pojmove na lako razumljiv način!

6. LEKCIJA: PRISJEĆANJE BUDUĆNOSTI

Sada stvarno pojačano radimo na stvaranju vaše budućnosti. U ovoj lekciji Dr Joe će vam predstaviti dva sjajna alata koja će vam pomoći da vaš željeni život postane stvarnost. Svaki od ovih alata služi određenom cilju i redovno se koristi na brojnim naprednim radionicama.

7. LEKCIJA: VI ZA SEBE

U ovoj završnoj lekciji Dr Joe objašnjava kako nevjerojatna znanja i metode koje ste prakticirali tijekom ovog tečaja možete uključiti u svoju svakodnevicu. Naučite kako sigurno izbjeći najčešće probleme s kojima se možete susresti prilikom uključivanja novih vještina u svoj svakodnevni život.

Samo za kratko vrijeme, …

dostupno po 349€ 

umjesto redovnih

699.00 €

…ostvarite neograničen pristup materijalima!

Možete platiti i u 3 ili 7 mjesečnih obroka

Sve niže uključeno je u vašu posebnu ponudu!

Kao polaznik ovog tečaja, dobit ćete pristup mnogim dodatnim sadržajima koji su posebno osmišljeni da vas još bolje podrže na vašem putovanju.
Skroji svoju sudbinu
7 koraka do novog života
– na hrvatskom i engleskom
749 €
Radna bilježnica
Radna bilježnica za online tečaj. Sveobuhvatna radna bilježnica na 44 stranice u PDF formatu spremna za preuzimanje. Sažetak sadržaja svakog poglavlja za učenje i ponavljanje. (na hrvatskom)
49 €
Audio datoteka
Sve lekcije mogu se preuzeti u audio verziji. Možete skinuti čitav tečaj na vaš mobitel i slušati ga u pokretu i izvan mreže. (na hrvatskom i originalu)
49 €
Bonus
Meditacija “Blagoslov energetskih centara – 1”.
Usporedno s učenjem teorije, odmah praktično primjenite nova znanja u svojim meditacijama. Na hrvatskom.
25€
Bonus 
Meditacija “Blagoslov energetskih centara – 2”
Tijekom ovog online tečaja Dr Joe dodatno proširuje znanje o blagoslivljanju energetskih centara i podiže praksu meditacije na viši nivo.
Na hrvatskom
25€
Bonus
Meditacija “Podešavanje na novi potencijal“ – kako biste trajno povećali razinu energije i snagu privlačenja da biste živjeli svoju najbolju budućnost!
25 €
Bonus
Popust od 20% na vašu licencu za softver MindMovies. Softver MindMovies važan je alat u naprednim radionicama Dr Joea i pomaže vam da svoju novu budućnost učinite stvarnom.
20 €
Bonus
Ovaj online tečaj otvara pristup i 6 gotovih MindMovie filmova za različite aspekte života.
Na hrvatskom
147 €
Bonus
Materijali s Flow Coachinga koji će vam pomoći da vratite protok u svoj život!
Na hrvatskom
89 €
Bonus
Uvodni trening u 4 dijela
29 €
Bonus 
Dokumentarni film “(Nat)prirodni duh – umjetnost i znanost transformacije” s Dr Joeom Dispenzom: u ovom dokumentarcu istražujemo fenomen nadnaravnog poput spontanih izlječenja i drastičnih promjena koje su se dogodile u vrlo kratkom vremenu.
Na hrvatskom.
149 €
Bonus
Razgovor 3 Amigosa sa Dr Joeom Dispenzom, Greggom Bradenom i Bruceom Liptonom: rasprava o snazi i mogućnostima koji se kriju u svakom ljudskom biću! U ovom videu doživite izvanrednu raspravu 3 najveća stručnjaka u ovom području (hrvatski titlovi)
79 €
Bonus
Glazba za meditaciju – 4 skladbe Martina Kirkhauga za dublji doživljaj meditacije
30 €
Bonus
Predavanja Dr Joea Dispenze sa Heal kongresa – doživite izvanredno predavanja Dr Joea i drugih gostujućih predavača o sveobuhvatnim metodama izlječenja i iscjeljenja.
Na hrvatskom
89 €

Ukupna vrijednost

1554€

Redovna cijena

699 €

Posebna ponuda

349 €

Samo za kratko vrijeme, …

dostupno po 349€ 

umjesto redovnih

699.00 €

…ostvarite neograničen pristup materijalima!

Možete platiti i u 3 ili 7 mjesečnih obroka

Vaš tečaj uključuje i ove posebne dodatke:

Ističemo 1

Meditacija “Podešavanje na novi potencijal“

Misli su jezik mozga, a osjećaji su jezik tijela, i baš kao što su valovi u signalu mnogo snažniji kada su koherentni, isto vrijedi i za vas kada su vaše misli i osjećaji usklađeni. Stoga, kada držite jasne, usredotočene misli o svojoj svrsi, praćene strastvenim, emotivnim angažmanom, emitirate jači elektromagnetski signal koji vas povlači prema potencijalnoj stvarnosti koja odgovara onome što želite.

Svi potencijali koji postoje u kvantnom polju postoje elektromagnetski u sadašnjem trenutku. Postoji potencijal da budete zdravi, imućni, sretni, u miru, čarobni i još mnogo toga. Ova meditacija će vam pomoći da stvorite koherentne obrasce moždanih valova, promijenite svoje stanje postojanja i promijenite energiju kako bi se podudarali sa potencijalima koje želite!

Ističemo 2

Blagoslovite svoje energetske centre I

Sve u našem poznatom svemiru sastoji se od svjetlosti i informacija ili energije i svijesti. To znači da se vaše tijelo ne sastoji samo od tih energija, već stalno i kontinuirano šalje i prima svjetlost i informacije ili energiju i svijest. Energetski centri u vašem tijelu su centri informacija. Svaki centar ima pleksus neurona koji je povezan s određenom žlijezdom u vašem tijelu. Kad god ti pleksusi neurona postanu nekoherentni, to je zato što je mozak postao nekoherentan. Kad se to dogodi, pleksusi neurona počinju mijenjati hormonsku ekspresiju i živčanu vodljivost različitih odgovarajućih organa, tkiva i stanica po tijelu.

Tijekom ove vođene meditacije, počet ćete aktivirati svoj autonomni živčani sustav kako bi energetski centri vašeg tijela bili više u ravnoteži, a energetsko polje oko vašeg tijela uravnoteženo.

Ističemo 2

Blagoslovite svoje energetske centre I

Sve u našem poznatom svemiru sastoji se od svjetlosti i informacija ili energije i svijesti. To znači da se vaše tijelo ne sastoji samo od tih energija, već stalno i kontinuirano šalje i prima svjetlost i informacije ili energiju i svijest. Energetski centri u vašem tijelu su centri informacija. Svaki centar ima pleksus neurona koji je povezan s određenom žlijezdom u vašem tijelu. Kad god ti pleksusi neurona postanu nekoherentni, to je zato što je mozak postao nekoherentan. Kad se to dogodi, pleksusi neurona počinju mijenjati hormonsku ekspresiju i živčanu vodljivost različitih odgovarajućih organa, tkiva i stanica po tijelu.

Tijekom ove vođene meditacije, počet ćete aktivirati svoj autonomni živčani sustav kako bi energetski centri vašeg tijela bili više u ravnoteži, a energetsko polje oko vašeg tijela uravnoteženo.

Ističemo 3

Blagoslovite svoje energetske centre II

Unaprjeđujući učenje Blagoslova energetskih centara, Dr Joe uvodi upotrebu simbola koji predstavljaju nove informacije ili nove upute. Bez obzira želite li stvoriti novo iskustvo u svom životu ili liječiti organ u svom tijelu, on će vas voditi tijekom ove meditacije u stvaranju novih i uzbudljivih i transformacija!

14-dnevno jamstvo povrata novca!

Još uvijek niste sigurni je li ovaj tečaj za vas? Nema problema – isprobajte. Testirajte tečaj odmah bez rizika, uz naše 14-dnevno jamstvo zadovoljstva! Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni tečajem, dobit ćete puni povrat novca u roku od 14 dana – bez opravdanja i bez pitanja!

Za kućni budžet: Praktično plaćanje u ratama

Krenite na tečaj sada i opušteno ga platite u tri ili sedam malih rata!

Novac ne bi trebao biti prepreka

Jeste li trenutno u teškoj financijskoj situaciji i ne možete si priuštiti tečaj, a imate veliku želju prisustvovati? Tu smo za vas. Javite nam se preko ove kratke ankete i mi ćemo se potruditi iznaći način da ipak budete u mogućnosti preuzeti ovaj paket.

Ne možemo imati novu budućnost sve dok živimo u prošlosti.
To je jednostavno nemoguće.

Dr Joe Dispenza

Tko je Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza prvi puta istupa u javnost kao jedan od istraživača u nagrađivanom filmu “Koji k… uopće znamo?”. Film je objavljen 2004. godine, a nakon toga Dr Joe Dispenza širi i produbljuje svoj rad i učenja. Njegov glavni interes je korištenje najnovijih otkrića iz područja neuroznanosti i kvantne fizike za izlječenje bolesti i stvaranje smislenog i sretnog života. Dr Joe je duboko uvjeren da svako ljudsko biće ima svojstvenu snagu ostvariti svoj puni potencijal u svakom aspektu svog života.

“Dr Joe Dispenza je liječnik, znanstvenik i moderni mistik… Jednostavnim, jasnim i lako razumljivim pristupom u jednom svesku je povezao otkrića kvantne znanosti i drevna znanja kojima su neki posvetili čitav život i radni vijek.​”

—  iz predgovora Gregga Bradena, autora bestsellera New York Timesa “Čovjek po nacrtu” i “Božanska matrica”