Iskustva učenika dr. Joea

Uspjeh svog rada mjeri rezultatima koje postiže… pozitivnim promjenama koje ove jedinstvene metode donose u živote njegovih učenika!

Na ovoj stranici pronaći ćete zbirku nevjerojatnih priča iz stvarnih života! Ove se transformacije događaju običnim ljudima koji redovito “rade”, što znači da redovito meditiraju i primjenjuju nauke dr. Joea u svom životu.

Tijekom napredne radionice u Bonnu 2017. godine, dr. Joe je na pozornicu pozvao Ritu da ispriča o izlječenju koje je doživjela tijekom tjedna. Rita je liječila rak dojke te nakon operacija prolazila kroz cikluse kemoterapija. Nakon samo nekoliko dana na naprednoj radionici i ustrajnog rada na sebi prije toga, bila je presretna kad je otkrila da su njeni ožiljci vrlo brzo zacjeljivali, vratila je pokretljivost u paraliziranu ruku, a također su joj ponovno narasle obrve i trepavice.

Dr. Joe je tada razgovarao s grupom o tome kako su se dogodila ta “čuda” jer je Rita promijenila način na koji se osjećala i uspjela postati veća od dijagnoze.

U 2017. godini, nakon što je godinama osjećala samo pogoršanja neuroloških simptoma vjerojatno uzrokovanih neliječenom ozljedom kralježnice, Nancy je dijagnosticirano suženje u strukturi kralježnice. Podvrgnuta je laminektomiji na kralješcima C3, C4, C5, C6 i C7, no nakon operacije Nancy se probudila kao kvadriplegičarka. Nancyna kći i dvomjesečni unuk pomogli su joj da „s čvrstom namjerom“ odluči živjeti, liječiti se i ponovo nauči hodati.

Slušala je audio knjige i video zapise dr. Joea, pratila početnu online radionicu te svakodnevno meditirala. Do trenutka kada je prvi put uživo sudjelovala na radionici u Portlandu, već je samostalno hodala – u potpunosti funkcionalna i puna radosti.

Loredana je rođena gluha na jedno uho. Liječnici su joj rekli da joj je oštećen slušni živac još dok je bila u maternici i da ne postoji mogućnost da ima sluh.

Nakon što je pročitala jednu od knjiga dr. Joea, uvjerila se da se to stanje može promijeniti. Ovdje govori o tome kako je stekla potpuni sluh.

Salah je započeo Retreat na Malti s vrlo niskim očekivanjima, ali na kraju je zacijelio 26-godišnje stanje koje karakterizira bol u nogama, palpitacija srca, visok krvni tlak, zbunjenost i strah od ovih simptoma.

Prije 15 godina, Victoriji je dijagnosticirana Crohnova bolest, što uzrokuje teške probleme s probavom. Liječnik joj je propisao vrećicu s kolostomijom… to se dogodilo istodobno kada je objavljen dokumentarni film “Koji k… uopće znamo?”, a Victoria je osjetila nadu u izlječenje. Potpuno je promijenila svoj život i izliječila se eliminirajući sve u svom životu što bi moglo potaknuti povratak simptoma.

Nastavila je sa svojim životom – udala se i dobila dijete. Kad joj je kći imala samo 10 mjeseci Victoria je završila u bolnici s ozljedama opasnim po život. Preživjela je, a zatim započela ispočetka… ponovno. Ovog puta radila je prema knjigama i meditacijama dr. Joea.

Natalia opisuje kako joj meditacija pomaže da nauči o samoj sebi, da se voli i pronađe novu razinu zahvalnosti za svoje stresno djetinjstvo.

Liska priča kako se izliječila od raka dojke.

Matthais je s velikom pažnjom snimio svoj Mind Movie tjedan prije nego što je pohađao svoj prvi Advanced Week Long Retreat. Oduševio se kad je shvatio da su se scene iz njegovog Mind Moviea ostvarile tijekom tog istog tjedna.

Dvije čudesne priče o jednom izvanrednom biću, o tome kako je od nemogućeg… postalo moguće!

Jessica se borila s depresijom koja je dosegla svoj vrhunac kada su njen otac i brat počinili samoubojstvo u istoj godini. I sama je razmišljala o samoubojstvu, no naposljetku je pokušala s antidepresivima i savjetovanjem protiv PTSP-a. Prijatelj joj je ispričao o dr. Joeu te je ona ubrzo završila početne i napredne online radionice, a nakon toga i prisustvovala Berlinskom Week Long Advanced Retreatu. Zaljubila se u meditaciju – i u život – osnovala je neprofitnu organizaciju u čast svog brata Justina nazvanu Just In Time to Save a Life.

Sluh Cherie godinama se pogoršavao… sve dok nije počela proučavati rad dr. Joea i vježbati meditacije.

Christine je pozvana na pozornicu tijekom Retreata u Malti da ispriča svoju priču: nije se osjećala zdravom od svoje 6 godine. Prije 5 godina zarazila se virusom nazvanim “chronic internal shingles” čime je postala bolno osjetljiva na svoje okruženje. Ovaj osjet je učinio prisustvovanje na radionici dr. Joe događaju posebno izazovnim… ali ona je nadvladala svoje simptome i pronašla olakšanje i novu nadu za bolji život.

Dawn je 2017. godine dijagnosticiran rak debelog crijeva koji je metastazirao na jetru. Prošla je operaciju uklanjanja tumora, a također je podvrgnuta ostomiji. Dawn je tada prošla kroz 6 ciklusa kemoterapije, a ponovno joj je operativno uklonjen dio jetre. Uslijedilo je još nekoliko ciklusa kemoterapije, a godinu dana kasnije uslijedila je remisija. No, budući da je broj njezinih biljega raka stalno rastao, nakon magnetske rezonance otkrivene su kancerogene tvorevine na jetri i tkivima organa abdomena. Potom je odlučila isprobati meditaciju i krenuti na iscjeljujuće putovanje kombinirajući dnevnu meditaciju s minimalnim dozama kemoterapije. Kroz meditaciju i rad dr. Joea otkrila je misli koje su prouzročile njenu bolest.

Brian je imao ekstremnu mišićnu slabost i poteškoće s disanjem. Prije 15 mjeseci počeo je prakticirati meditacije dr. Joea što je rezultiralo poboljšanjem njegove snage i pokretljivosti. Prijavio se za stipendiju “Give to give” i dobio pomoć za sudjelovanje na Advanced Week Long Retreat na Mallorci. Nakon jednog od meditacijskih tretmana koherencijskog liječenja tijekom retreata, Brian je ponovno stekao pokretljivost i snagu u svojim rukama.

Marilyn se većinu života borila s nekoliko zdravstvenih problema: nedostatak imuniteta (ili IgG), depresija i alergije. Lijekovi joj nisu pomogli, a stanje joj se s godinama pogoršavalo. Meditacija joj također u početku nije pomogla, no počela je ponovno meditirati nakon što se upoznala s radom dr. Joea pročitavši njegovu knjigu “Placebo ste vi”. Pohađala je Advanced Retreat 2017. godine i sudjelovala u sesiji koherencijskog iscjeljivanja s odličnim rezultatima. Nakon povratka kući još uvijek je trebala puno raditi na ozdravljenju, ali ustrajala je… i sada čini veliku razliku u tuđim životima. NAPOMENA: Marilyn spominje da je uključena u zajednicu koja iscjeljuje – sudionici retreata dr. Joea osnovali su posljednjih godina mnogobrojne grupe za iscjeljivanje. Sastaju se online (a ponekad i uživo) kako bi sudjelovali u grupnim iscjeljivanjima pojedinaca. Treniraju svoje vještine te često postižu zadivljujuće rezultate.

Nancy je imala ugrušak krvi u nozi koji je dospio u pluća. Morala je biti hospitalizirana kako bi se ugrušak razbio i krv razrijedila. Obzirom da je imala bolesti krvnih ugrušaka (“Faktor 5”) u obiteljskoj povijesti bolesti, liječnici su preporučili uzimanje lijekova za razrjeđivanje krvi do kraja života. Počela je redovito meditirati, a pohađala je i Week Long Retreat u Cancunu i Torontu. Nakon toga ponovno joj je testirana krv, a liječnici nisu mogli pronaći dokaze ikakvih poremećaja u krvi.

Nakon prisustva na početničkoj radionici i primjenjivanja tehnike disanja i meditacija dr. Joea, Jeff je prestao uzimati lijekove za niski krvni tlak, nisku razinu energije i depresiju.

Nakon godina liječenja autoimunih bolesti, Kimberly je shvatila da su njeni problemi mogli biti posljedica propusnosti implantata dojke. Oni su uklonjeni, ali i dalje je bila osjetljiva na hranu. Nakon što je naučila više o koherentnosti srca i radu dr. Joea, Kimberly je postala utjelovljenje zdravlja i blagostanja.

postoje još stotine i stotine drugih svjedočanstava​!